ICT-meldingssysteem Support 010-3007152

Infrastructuur

Vrijblijvende afspraak?

Solide- en betrouwbare infrastructuur

Als organisatie wilt u bezig zijn met waar u goed in bent. Gedegen infrastructuur vormt de basis van een snelle- en betrouwbare ICT-voorziening.

Public, private of hybride cloud
Van welke cloud-variant uw organisatie ook gebruik maakt; u wilt kunnen vertrouwen op uw ICT-voorziening. Wij maken technische termen begrijpbaar en werken met functionele termen. Uw ICT-systemen moeten ‘gewoon’ goed werken, veilig en altijd beschikbaar zijn. Daar zorgen wij voor. Zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Solide infrastructuur
Een solide infrastructuur vormt de basis van uw een snelle- en betrouwbare ICT-voorziening. Met onze diepgaande- en jarenlange expertise helpen wij onze opdrachtgevers graag met het ontwerpen, implementeren en beheren van solide infrastructuren die toegespitst zijn op de behoeften van uw organisatie.

Advisering op ICT-vlak
Onze engineers met technische knowhow treden regelmatig op als (onafhankelijk) ICT-adviseur binnen de zorg- en de advocatuur. Wij begeleiden- en voeren complexe ICT-projecten uit. Onze adviseurs zijn gedreven, hebben een handen uit de mouwen mentaliteit en leveren resultaat met toegevoegde waarde voor uw organisatie- en de eindgebruikers.

Hoge beschikbaarheid
Een hoge beschikbaarheid van uw ICT-voorziening is van fundamenteel belang voor uw gehele organisatie- en bedrijfsvoering. Een organisatie moet 24x7x365 kunnen vertrouwen op de beschikbaarheid van haar ICT-systemen. Onze dienstverlening- en monitoring is proactief en helpt problematiek op voorhand te voorkomen.

Snelle respons- en oplossingstijden
Snelle respons- en oplossingstijden is standaard inbegrepen in onze dienstverlening. U krijgt een vaste- en hooggekwalificeerde engineer toegewezen die adequaat reageert met heldere taal. Bij ons bestaat het kastje naar de muur niet. Wij zijn een wendbare organisatie met korte- en duidelijke communicatielijnen.

AVG: Algemene Verordening Gegevensbescherming
Het nemen van technische maatregelen op ICT-gebied is van essentieel belang om aan de AVG te kunnen voldoen. Wij helpen onze opdrachtgevers graag met het AVG-compliant maken van uw ICT-infrastructuur.

Wij helpen u graag met deze onderwerpen
Wij komen graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken en toelichting te geven over onze toegevoegde waarde voor uw organisatie. Stuur een e-mail naar info@verhoogict.nl of bel naar 010-3007152. Of neem contact met ons via ons contactformulier: https://verhoogict.nl/contact 

maximabrug

Wij werken met

microsoft
aruba networks
dell
fortinet

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak?*

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt waarvoor u ze hebt achtergelaten. De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is en worden niet aan derden verstrekt.

Meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens kunt u terugvinden in ons privacy-statement: https://www.verhoogict.nl/privacy-statement/

Twitter feed