ICT-meldingssysteem Support 010-3007152

Office 365

Vrijblijvende afspraak?

Veilig- en snel werken met Office 365

Office 365 is dé schaalbare ICT-oplossing die volledig is toegespitst op de behoeften van uw organisatie. Office 365 is de publieke cloud-oplossing van Microsoft om veilig- en snel te kunnen werken in de publieke cloud van Microsoft.

Vele organisaties wereldwijd maken gebruik van Office 365 omdat het vele voordelen kent. Vanuit Office 365 kunnen meerdere ICT-diensten worden afgenomen. Waaronder: Exchange Online, Skype for Business, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Dynamics.

Exchange Online
Exchange Online is hét e-mailsysteem dat vanuit Office 365 kan worden afgenomen. Afhankelijk van de licentie kunnen uw gebruikers beschikken over een e-mailbox van 50- of 100 GB. Tevens is het mogelijk om een kostloze hybride koppeling te realiseren met uw Exchange-omgeving in uw eigen/lokale private cloud, waardoor e-mailboxen eenvoudig kunnen worden gemigreerd naar Office 365.

Microsoft Teams (voorheen Skype for Business)
Microsoft Teams (voorheen Skype for Business) is de ICT-oplossing om realtime met collega’s onderling of met externe partners te kunnen chatten, videobellen of een conferentie te starten. Het gebruik van Microsoft Teams kunt u vergelijken met ‘WhatsApp’. In Microsoft Teams kunt u ook zien of uw collega daadwerkelijk beschikbaar is, door gebruik te maken van beschikbaarheidsinformatie.

Azure AD Connect
Office 365 kan via Azure AD Connect worden gekoppeld aan uw lokale infrastructuur of uw private cloud waardoor uw Active Directory-accounts volledig ‘seamless’ beschikbaar zijn in Office 365- en in Azure AD.

Device onafhankelijk
Wanneer uw organisatie gebruik maakt van Office 365, dan zijn Windows, MacOS, IOS en Android-apparaten volledig gesupport. Daarnaast is het mogelijk om beleid uit te rollen voor verschillende devices, zodat uw gegevens veilig zijn opgeslagen en worden verwerkt.

Altijd de laatste versie van Office
Wanneer uw organisatie gebruikt maakt van specifieke Office 365-abonnementen, dan is de lokale installatie van ‘Microsoft Office’ met onder andere Word, Excel, Outlook en PowerPoint inbegrepen. Hierdoor beschikken uw gebruikers altijd over de laatste versie, met nieuwe mogelijkheden en de laatste beveiligingsupdates.

Vrijblijvende kennismaking
Wij komen graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken en toelichting te geven over onze toegevoegde waarde voor uw organisatie. Stuur een e-mail naar info@verhoogict.nl of bel naar 010-3007152. Of neem contact met ons via ons contactformulier: https://verhoogict.nl/contact 

Office 365 voor bedrijven

Wij werken met

microsoft
aruba networks
dell
fortinet

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak?*

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt waarvoor u ze hebt achtergelaten. De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is en worden niet aan derden verstrekt.

Meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens kunt u terugvinden in ons privacy-statement: https://www.verhoogict.nl/privacy-statement/

Twitter feed