ICT-meldingssysteem Support 010-3007152

Projectmanagement

Vrijblijvende afspraak?

Projectmanagement

Bij ICT-projecten is een goede scope- en doelstelling essentieel. In de praktijk is de gebruikelijke combinatie van opdrachtgever, opdrachtnemer en technische specialisten onvoldoende om een goede scope- en doelstelling vast te kunnen stellen en deze te behouden tijdens ICT-projecten.

Ook blijkt dat in de praktijk dat ICT-projecten niet goed zijn afgestemd met de behoeften van de uiteindelijke afnemers (de business) van een ICT-product- of dienst. Hierdoor mislukken ICT-projecten regelmatig, kampen ICT-projecten met structureel oplopende kosten of is het uiteindelijke gebruikspercentrage laag.

Onze projectleiders
Onze projectleiders zijn gedreven en hebben een handen uit de mouwen mentaliteit. Onze projectleiders werken altijd op het snijvlak van de ‘business’ en de ICT-wereld. Onze projectleiders beschikken over diepgaande technische knowhow, waardoor zij projecten inhoudelijk sterk kunnen sturen. Onze projectleiders communiceren in heldere taal en stellen de scope vast en bewaken deze.

Want niet voor niets luidt ons motto: eager to learn, eager to perform.

Interim-management
Onze adviseurs kunnen uw organisatie- of ICT-afdeling tevens voor een langere periode ondersteunen in verschillende rollen als:

Wij bieden deze rollen aan tegen concurrerende tarieven. Onze adviseurs zijn deskundig en we leveren resultaten met toegevoegde waarde voor uw organisatie- en eindgebruikers.

Wilt u uw ICT-projecten ook succesvol realiseren?
Wij komen graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken en toelichting te geven over onze toegevoegde waarde voor uw organisatie. Stuur een e-mail naar info@verhoogict.nl of bel naar 010-3007152. Of neem contact met ons via ons contactformulier: https://verhoogict.nl/contact 

Wij werken met

microsoft
aruba networks
dell
fortinet

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak?*

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt waarvoor u ze hebt achtergelaten. De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is en worden niet aan derden verstrekt.

Meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens kunt u terugvinden in ons privacy-statement: https://www.verhoogict.nl/privacy-statement/

Twitter feed