ICT-meldingssysteem Support 010-3007152

Support

Vrijblijvende afspraak?

Ondersteuning op afstand

VerhoogICT maakt gebruik van ISL Online-software om ondersteuning op afstand te bieden aan onze eindgebruikers. Via deze software kunnen onze specialisten op een veilige manier een betrouwbare verbinding tot stand brengen met uw (mobiele) werkplek als u beschikt over een internetverbinding. De ISL-software is compatibele met Windows, Apple én Linux.

Gebruiksvoorwaarden

VerhoogICT is niet aansprakelijk voor eventuele schade of verlies van data door gebruik van de ISL-software. U dient altijd gebruik te maken van de onderstaande (geverifieerde) hyperlink. De software mag niet via een andere hyperlink of ander medium worden gestart. Onze specialist zal separaat een extra verificatiestap met u doorlopen voordat de sessie gestart wordt.

Klik op de volgende hyperlink om de ISL-software te downloaden: https://www.islonline.com/nl/nl/downloads/download-isl-light-client.htm 

Wij werken met

microsoft
aruba networks
dell
fortinet

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak?*

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt waarvoor u ze hebt achtergelaten. De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is en worden niet aan derden verstrekt.

Meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens kunt u terugvinden in ons privacy-statement: https://www.verhoogict.nl/privacy-statement/

Twitter feed